• Home
  • Musik undervisning

Musik og kunst

Musik skal der til for at få livet til at blomstre.  Musik skal der til for at kunne koncentrere sig. Musik er anderledes kemi for hovedet.  Musik er afslapning. Musik er smukt. Musik er malerier i luften. Musik lyder bedre, når vi træner det at synge, spille, lytte, høre efter og lægge mærke til noderne og stemmerne og instrumenterne, og vi bliver helt vant til at bruge hovedet, når vi lytter til musik. Musik er en god ting og en helt fast ting på vores ugeskema.

Musik er en slags kunst. Alt det som musik gør, kan andre kunst former også gøre - fx. teater, dans og billeder - bare på en anderledes måder. Kunst giver os mulighed for at forstå og blive forstået. Kunst er en nødvendighed for mennesker. Derfor er kunst altid i fokus i vores program og undervisning.

Det er beskyttet undervisning og beskyttet beskæftigelse på højeste niveau.

 

Tvinds Vinterkoncert 2017
Tvinds Vinterkoncert 2017

6:27 min. Temaet i år “What a Wonderful World” blev udtrykt gennem smuk og bevægende dans, flot klaverkoncert af Chopin, musikstykker i mange former, og kulminerede med selve sangen, fremført af kor, orkester og unge dansere. En folkebegivenhed i Holstebro Musikteater og på Borreby Teater.

Tvinds Vinterkoncert 2015
Tvinds Vinterkoncert 2015

5:18 min. Vinterkoncerten er med til, at vi aldrig skaber afstand til det, vi ikke kender.

Musik får livet til at blomstre!
Musik får livet til at blomstre!

6:03 minutter. Musik er en dejlig ting og en helt fast ting på vores ugeskema.