Film: Vinterkoncerten 2015

Der var messing, der glimtede i lyset med en lyd, der smeltede i øret. Der var violinister, der kiggede på hinanden og smilede, når klangen nåede sit højdepunkt. Der var amatørerne, som holdt tungen lige i munden og koncentrerede sig om takt og tone.

Se film: Vinterkoncert 2015 (5:18 min.)

Filharmonia Zielonogórska

 

Time Of The Drums!

 

Vi deltager Vinterkoncertkoret. Festen for familier og venner! Mød familierne til koncerten.

Vinterkoncerten 2015 på Tvind er som altid arrangeret og komponeret for børn og unge og voksne, der har haft en svær start på livet.

Vinterkoncerten er et møde med andre kulturer. Her mødes mennesker med hver deres kulturbaggrund. Børn og unge, der har svært med at bo hjemme, flygtninge som er fordrevet fra deres hjem, unge mennesker, der er her, fordi de vil gøre en forskel, venner, familie,  og tilsammen kan vi glæde os over de mange indtryk, dette giver.

Vinterkoncerten er også mødet med en ny kultur som denne ukendte musik sliber os på kanterne. Hver gang vi møder det ukendte og opdager det og lever os ind i det, vi ikke kendte, bliver vi mere imødekommende som mennesker og mere fordomsfri.

Under vinterkoncerten på Tvind skaber vi et stort fællesskab mellem musikere, elever, familier, venner og lærere.

Vinterkoncerten er med til at bøje arm med mødet med andre kulturer og byder hinanden inden for. Vinterkoncerten er med til, at vi aldrig skaber afstand til det, vi ikke kender.